Skip to content

Women in Tech Forum 2024 lähenee – Knowit on tapahtumassa aktiivisesti mukana

Women in Tech -verkoston tapahtuma Women in Tech Forum järjestetään jälleen 24.10.2024. Ilmainen tapahtuma tarjoaa naisille mahdollisuuden verkostoitua, oppia uusia taitoja, jakaa kokemuksia ja keskustella alan ajankohtaisista haasteista ja mahdollisuuksista. Knowit on tapahtuman pääsponsori ja monipuolisesti mukana tapahtuman ohjelmassa. Kokosimme tähän tekstiin tärpit, mitä voit tapahtumalta odottaa! 

Teemana Tech Evolution: Embracing Change 

Tämän vuoden teema keskittyy teknologian kehitykseen ja muutoksen voimaan. Teeman tarkoitus on innostaa omaksumaan teknologiateollisuuden nopeaa ja monipuolista luonnetta. Ohjelma sisältää tarinoita innostavista edelläkävijöistä, jotka ovat voittaneet uransa aikana tapahtuneita muutoksia sekä katsauksen uusimpiin huipputeknologian trendeihin ja niiden tuomiin hyötyihin. 

Mitä tapahtuma pitää sisällään? 

Women in Tech Forum on hybriditapahtuma, jonka tavoitteena on saavuttaa yli 1000 osallistujaa ja 500 kävijää paikan päällä. Ohjelmaan sisältyy kaksi keynote-puhujaa ja kaksi paneelikeskustelua, joissa puhuu eri liike-elämän ja tekniikan ammattilaisia – Knowit edustaa toisessa paneelikeskustelussa. 

Tapahtumassa on myös kaikille avoimia workshop-huoneita täynnä asiantuntijoiden ja kouluttajien vetämiä aktiviteetteja ja ohjelmaa, kuten interaktiivisia harjoituksia, keskusteluja, työpajoja ja esityksiä. Workshop-huoneet tarjoavat inspiroivia puhujia, käytännönläheistä oppimista ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Kävijänä voit saada konkreettisia työkaluja urakehitykseen, oppia uusimmista teknologisista trendeistä ja tukea sekä rohkaisua esimerkiksi työelämän haasteisiin. 

Näissä tilaisuuksissa osallistujat pääsevät aktiivisesti mukaan oppimaan, keskustelemaan ja jakamaan ideoita muiden kanssa. Lisäksi tapahtuma on oiva alusta verkostoitumiseen, sillä paikalla on kumppaniorganisaatioita, jotka isännöivät omia ständejään sekä järjestävät aktiviteetteja ja keskusteluja. 

Koe Knowitin piste 

Knowitin pisteellä voit käydä tutustumassa asiantuntijoihimme, tekemiseemme ja kulttuuriimme sekä ottaa matkaasi teemaan sopivia ja kestäviä muistoja.  

Helen Chambers paneelikeskustelussa 

Knowitin Helen Chambers osallistuu asiantuntijana paneelikeskusteluun, jossa käsitellään sitä, miten alan johtajat ovat sopeutuneet teknologian nopeisiin muutoksiin, millaisia haasteita he ovat kohdanneet ja miten nämä haasteet on voitettu.  

Keskustelussa pohditaan myös strategioita, joiden avulla organisaatiot ja yksilöt voivat menestyä jatkuvasti kehittyvässä teknologiaympäristössä, sekä sitä, miten johtajat voivat tukea työntekijöitään osaamisen kehittämisessä. Lisäksi käsitellään johtajuustaitoja, jotka säilyvät tärkeinä kaikissa olosuhteissa.  

Helen

Knowitin workshop: Creating Future with Different Dimensions of Thinking 

Knowitin asiantuntijat, Eeva Andrejeff (Senior UX Designer) ja Katri Lahtinen (Service Designer), vetävät inspiroivan työpajan, jossa pääset yhdessä muiden osallistujien kanssa syventymään tulevaisuuden skenaarioihin eri näkökulmista.  

Työpajassa ei vain arvioida tulevaisuutta, vaan luodaan myös konkreettisia askelmerkkejä tulevaisuudenkestävän suunnitelman kehittämiseksi. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus laajentaa ajattelua, oppia uutta ja varmistaa, että tulevaisuuden haasteet voidaan kohdata luovasti ja tehokkaasti.  

Mukaan kannattaa tulla avoimin mielin ja valmiina pohtimaan tulevaisuutta tuoreista perspektiiveistä!

Eeva_katri

Aikataulu 

10:00 Tapahtuma alkaa: verkostoitumista, työpajoja ja kahvitarjoilu 

  • 10:30 Knowitin workshop: Creating Future with Different Dimensions of Thinking 

11:30 Lavaohjelma alkaa 

11:40 Keynote-puhe 

12:05 Paneelikeskustelu: Navigating Tech Change as a Leader 

12:50 Lounastauko 

13:40 Paneelikeskustelu: Tech Trends and Beyond: Kehittyvien teknologioiden ja niiden vaikutusten tutkiminen. 

14:25 Keynote-puhe 

14:45 Työpajat / verkostoituminen / kahvitarjoilu 

15:30 Verkostoituminen / kahvitauko 

16:00 Tapahtuma päättyy 

Missä ja milloin Women in Tech Forum 2024 järjestetään?  

Forum 2024 järjestetään 24.10.2024 Aalto-yliopiston päärakennuksessa Dipolissa, osoitteessa Otakaari 24, Espoo. 

Ilmoittautuminen 

Tapahtuma on täysin ilmainen ja ilmoittautuminen avataan 09.09.2024 klo 11:00 EEST WiT Forum 2024 verkkosivulla. 

Knowit x Women in Tech 

Monimuotoisuus ja tasa-arvo ovat Knowitin keskeisiä arvoja, ja haluamme osaltamme kannustaa naisia teknologia-alalle pysyvästi. Meille kestävä ja inhimillinen työelämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että jokaisella on oikeus olla ja toimia omana itsenään, ja kumppanuutemme Women in Techin (WiT) kanssa on tärkeä osa tätä työtä.  

Women in Tech pyrkii edistämään monimuotoisempaa ja osallistavampaa teknologiateollisuutta tarjoamalla naisille mahdollisuuksia osallistua, tunnustautua ja edetä teknologia-alalla. Yhdessä voimme toimia esimerkkeinä, lisätä tietoisuutta ja muuttaa alan käytäntöjä kohti sosiaalisesti kestävämpää tulevaisuutta. Työmme vaikuttaa paitsi nykyisissä työympäristöissämme, myös tulevien sukupolvien mahdollisuuksiin.  

Verkoston jäsenenä haluamme osallistua edistämään monimuotoisempaa ja osallistavampaa teknologiateollisuutta sekä innostaa lisää naisia teknologia-alalle.