Skip to content

Walk For Jobs Helsinki 2017

Osallistuimme perjantaina 8.9.2017 Töölössä Telia 5G Areenalla järjestettyyn Walk For Jobs –rekrytointitapahtumaan. Päätimme lähteä mukaan, koska etsimme tiimiimme Knowitille jatkuvasti uusia osaajia. Tapahtumassa rekrytoivat yritykset ja asiantuntija- tai esimiestyötä etsivät ammattilaiset pääsivät keskustelemaan yhteisen kävelykierroksen ajan. Tällä hetkellä etsimme joukkoomme mm. web-devaajaa, myyjää, testiautomaatiokehittäjää, testauspäällikköä ja montaa muuta.

Tapahtuma alkoi klo 9 aamuverryttelyllä syksyisen viileässä säässä, josta paikalle saapuneet työnhakijat lähtivät suuntaamaan kohti heitä kiinnostavia yrityksiä. Olimme tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tapahtumassa, emmekä oikein tienneet mitä odottaa. Innokkaat työnhakijat saapuivat kuitenkin jo ensimmäisestä minuutista alkaen keskustelemaan kanssamme. Ilahduttavan moni oli tutustunut etukäteen yritykseemme Walk For Jobs –sivun kautta ja päättänyt tulla tapaamaan meitä. Välillä ihmisiä oli jonoksi asti, mutta kaikkien halukkaiden kanssa ehdimme kuitenkin jutella aamupäivän aikana.

Knowitin Miikka Roth ja Eero Hyytinen valmistautuivat päivään punnertamalla.

Työnhakijat olivat varustautuneet tapaamisiin CV:llä, avoimella mielellä ja reippaalla asenteella. Kohtasimme päivän aikana lukuisia eri alojen ammattilaisia ja kävimme paljon hyviä keskusteluja. Ihan jokaiselle ei meidän reilusta kymmenestä avoimesta paikastamme löytynyt sopivaa, mutta suosittelimme kaikille avoimen hakemuksen lähettämistä. Luemme aina avoimet hakemukset ja vaikka heti ei löytyisi sopivaa tehtävää, niin sellainen saattaa tulla myöhemmin.

WFJ5.jpg

Kolmen ihmisen voimin kävelimme yhteensä 38 kierrosta, parannettavaa siis jää ensi vuodelle! Mukava, avoin ja keskusteleva ilmapiiri vallitsi koko tapahtuman ajan. Saimme paljon hakemuksia jo tapahtuman aikana ja tällä viikolla niitä on tullut myös sähköisesti. Kiitos järjestäjille ja kaikille, jotka kävivät keskustelemassa kanssamme päivän aikana!

Lisää Knowitista:

Knowit työpaikkana

Avoimet työpaikat