Skip to content

Knowit Experiencen Instagram-joulukalenteri

 

Tänä vuonna päätimme pistää pystyyn joulukalenterin Knowit Experiencen Instagram-tilille. Tuunasimme joulukalenteria meidän näköiseksemme ja päivitimme yhteensä kuusi kalenteriluukkua. Ideana oli kertoa seuraajillemme, mitä me täällä toimistolla oikeasti teemme. Olimme nimittäin kuulleet huhua, että meitä pidettäisiin pelkkänä it-toimistona – mikä ei tietenkään pidä täysin paikkaansa.

Yhteiskuva-joulukalenteriViime vuosien aikana olemme hikoilleet tuntikausia miettien, mitä me oikeastaan olemme. Tämän seurauksena olemme hioneet tarjontamme huippuunsa ja päätimme jakaa sen joulukalenterin muodossa. Joulu meni jo, ja joulukalenterikin on ihan last season -juttu nyt, mutta jos jäit miettimään mitä me siellä Instagramissa oikein horisimme, tämä blogipostaus on tiivistelmä siitä.

Toki voit myös vierailla Instagram-tilillämme ja katsoa joulukalenteri-storyt kohokohdistamme. Kuvassa Saija, Laura, Ville ja Juha.

Saija hehkuu luovuutta

Kalenterimme korkkasi nokkelalla sanavarastolla varustettu Content Specialist, Saija. Saijan työnkuvaan kuuluu sisältöjen suunnittelu ja kirjoittaminen asiakkaidemme verkkosivuille, someen ja muihin digikanaviin. Pääasiassa Saijan duuni on siis luovaa kirjoittamista sekä sisältökonseptien ja -polkujen luomista. Syksyn yhdeksi mielenkiintoisimmista projekteista Saija nimesi Happy Joelle suunnitellun Merry Joe -kampanjasivun, jonne Saija mm. kirjoitti jouluisia Happy Joe -aforismeja. 
 
Laura seuraa datakäppyröitä

Content Specialistien lisäksi toimistoltamme löytyy myös data- ja analytiikkaneroja! Tai siis datakonsultteja. Yksi heistä on matemaattisesti lahjakas Laura, joka seuraa asiakkaiden sekä yrityksemme sisäisiä datakäppyröitä. Laura on syksyllä tehnyt paljon erilaisia dashboardeja asiakkaillemme keräten dataa eri markkinoinnin ja myynnin kanavista samaan paikkaan. Tällöin mahdollistetaan datan helppo ja vaivaton seuraaminen samalta alustalta, asiakkaan tarpeiden mukaisesti – tietenkin.

Ville tuntee verkkokaupat

Meiltä löytyy konsultteja joka suuntaan! Kuten ehkä tiedätkin, teemme paljon verkkosivu-uudistuksia. Täytyyhän meillä tällöin olla myös verkkokaupan konsultti, toisin sanoen Ville the Ecommerce Strategist. Ville auttaa asiakkaitamme verkkokaupan suunnittelussa, käynnistämisessä ja parantamisessa, tietysti asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti. Ville tutkii myös kuluttajan verkkokauppakäyttäytymistä 10 vuoden tähtäimellä. Katse siis tulevaisuuteen – kylläpä häikäisee!

Niko, Vesku ja Vesa visualisoi

Tämähän ei vielä riitä, vaan toimistollamme painaa hommia myös UX- ja UI-suunnittelijat. Hauskaa on se, että suunnittelijamme ovat nimeltään Niko, Niko (Vesalainen) ja Vesa. Tästä voisi päätellä kelpuuttavamme vain Niko ja Vesa nimisiä suunnittelijoita, mutta lupaamme, että tämä on vain sattumaa. Älä siis anna nimesi häiritä hakuprosessiasi Knowit Experiencen suunnittelijaporukkaan. Sitten itse asiaan: Joulukalenterin neljännestä luukusta kurkisti visuaalisella silmällä varustettu Niko, eli Vesku, jonka duuni koostuu asiakkaiden digialustojen visuaalisesta suunnittelusta, käyttöliittymäsuunnittelusta ja datalähtöisen käyttäjäkokemuksen optimoinnista.

Juha ymmärtää koodinpätkät

Juha-joulukalenterikuva Viidennestä luukusta paljastui Web Developerimme eli devaaja-Juha, joka toimii tällä hetkellä Hartwall-tiimin Lead Developerina. Juha ja muut tiimin devaajat ovat luoneet alustan, jonka avulla yhdestä koodipohjasta ja datamallista voidaan helposti loihtia sivustolle sukunäköisiä brändisivuja.

Rommipunssia, hiihtokisoja ja rentoutumista

Viimeisessä luukussa markkinointihommien parissa työskentelevä Veera kertoi tiivistetysti joulukalenterin sisällön ja mistä Knowit Experience on tehty – jouluntoivotusten kera.  

Loppukevennykseksi vielä työntekijöidemme jakamia ihania jouluvinkkejä. Näitä voi hyödyntää ja soveltaa niin pitkälle vuoteen kuin haluat tai ehkäpä laitatkin nämä vinkit säästöön ensi joulua varten!

  1. Jos lomalaiskottelu ja pelkkä sohvalla köllöttely kyllästyttää, järjestä jouluolympialaiset. Sopivia lajeja ovat Paras lumiukko –kilpailu, FlipCup glögillä ja hiihtokisa säästä riippumatta.  
  2. Jos jouluruokien keksiminen ei ole oma vahvuus, kysy joulupöytään tulevilta suosikkiruokalajinsa ja loihdi jokaiselle mieleiset ruoat. Näin säästyt myös ruokahävikiltä!
  3. Perinteisen joulukinkun sijaan voi herkutella norjalaisella perinne herkulla, ribbellä, joka on joulumaustettua porsaan kylkeä. Det er veldig godt! 
  4. Perinteisen glögiin saa vaihtelua, kun siemaileekin sen sijaan rommipunssia ja katselee samannimiseen kirjaan pohjautuvaa elokuvaa: Jackie Brownia.
  5. Vinkkinä vielä, ettei joulusta kannata stressata. Otetaan iisisti ja nautitaan toistemme seurasta!

Kivaa alkanutta vuotta toivottavat,
Veera & Saija 

Lue lisää palveluistamme

Avoimet työpaikat